Lawon PTFE Fiberglass

  • Teflon Coated Fiberglass Fabric

    Teflon Lapisan Fiberglass lawon

    Teflon Coated Fiberglass Fabric didamel tina fiberglass anu paling diimpor salaku bahan anyaman pikeun knit polos atanapi khusus dijait kana lawon dasar fiberglass anu langkung unggul, dilapis ku résin PTFE anu saé teras dijantenkeun kana sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lébar anu béda.
  • Black Ptfe Fiberglass Cloth

    Lawon Ptib Fiberglass Hideung

    Lawon serat hideung Ptfe Fiberglass didamel tina gentian kaca anu paling diimpor salaku bahan anyaman pikeun rajutan polos atanapi khusus dijait kana lawon dasar gentian kaca anu unggul, dilapis ku résin PTFE anu saé teras dijantenkeun kana sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lébar anu béda.
  • Ptfe Cloth

    Lawon Ptfe

    Lawon Ptfe didamel tina gentian kaca impor pangsaéna salaku bahan anyaman pikeun rajutan polos atanapi khusus dijait janten lawon dasar gentian kaca anu hadé, dilapis ku résin PTFE anu saé teras dijantenkeun kana sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lébar anu béda.
  • Ptfe Laminated Fabric

    Lawon dilaminasi Ptfe

    Ptfe Laminated Fabric didamel tina gentian kaca impor anu paling saé salaku bahan anyaman pikeun rajutan polos atanapi khusus dijait janten lawon dasar gentian kaca anu unggul, dilapis ku résin PTFE anu saé teras dijantenkeun kana sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lébar anu béda.
  • Ptfe Coated Tape

    Pita Lapisan Ptfe

    Tape Dilapis Ptfe didamel tina gentian kaca impor anu paling saé salaku bahan anyaman pikeun rajutan polos atanapi khusus dijait janten lawon dasar gentian kaca anu hadé, dilapis ku résin PTFE anu saé teras dijantenkeun kana sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lébar anu béda.
  • Ptfe Coated Fabrics

    Ptfe lawon dilapis

    Lawon dilapis Ptfe didamel tina gentian kaca impor anu pangsaéna salaku bahan anyaman pikeun rajutan polos atanapi khusus dijait janten lawon dasar gentian kaca anu hadé, dilapis ku résin PTFE anu saé teras dijantenkeun kana sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lébar anu béda.
  • Ptfe Fiberglass

    Ptfe Fiberglass

    Ptfe Fiberglass didamel tina fiberglass anu paling diimpor salaku bahan anyaman pikeun rajutan polos atanapi khusus dijait janten lawon dasar fiberglass anu unggul, dilapis ku résin PTFE anu halus teras dijantenkeun janten sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lebar anu béda.
  • Ptfe Coated Glass Fabric

    Ptfe lawon kaca dilapis

    Lawon kaca dilapis Ptfe didamel tina gentian kaca anu paling diimpor salaku bahan anyaman pikeun rajutan polos atanapi khusus dijait janten lawon dasar gentian kaca anu unggul, dilapis ku résin PTFE anu saé teras dijantenkeun kana sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lébar anu béda.
  • Ptfe Coated Fiberglass

    Ptfe Fiberglass

    Ptfe Fiberglass Coated didamel tina fiberglass anu paling diimpor salaku bahan anyaman pikeun rajutan polos atanapi khusus dijait janten lawon dasar fiberglass anu unggul, dilapis ku résin PTFE anu saé teras dijantenkeun kana sababaraha lawon résistansi suhu tinggi ptfe dina ketebalan sareng lébar anu béda.
1234 Teras> >> Halaman 1/4