Warta

  • Lawon PTFE Fiberglass

    Upami anjeun parantos nganggo mouse gim anu pangsaéna, sénsor ultra-tepat na, DPI tinggi sareng suku PTFE lemes sadayana henteu tiasa dipisahkeun tina permukaan anu saé kanggo mindahkeun éta. Tangtosna, rodénsia anjeun tiasa dilacak tanpa bantalan khusus, tapi éta henteu bakal gerak lancar, sareng anjeun tiasa ngarobih babak. Ieu naha anjeun ...
    Maca deui
  • 38 hal pikeun jalma anu teu puguh tapi hoyong bumi anu bersih

    Tulis tanggal anu anjeun mendakan yén sababaraha alat-alat rumah tangga anu anjeun pernah anggap gaduh labél anu bersih ayeuna. Kami arepkeun anjeun resep produk anu kami nyarankeun! Sadaya ieu sacara mandiri dipilih ku éditor urang. Punten perhatoskeun upami anjeun mutuskeun mésér tina tautan dina halaman ieu, BuzzFeed tiasa ...
    Maca deui
  • Lawon PTFE

    Maca deui
  • Lawon insulasi serat kaca kelas éléktronik

    Bahan serat kaca kaca insulasi listrik, lawon serat kaca insulasi termal - komponén utama. Komponén utama na nyaéta silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnesium oksida, natrium oksida, sareng sajabana numutkeun eusi alkali dina gelas, éta tiasa dibagi kana anti korosi FRP c ...
    Maca deui
  • Komposisi sareng sipat serat gelas

    Gelas anu dipaké pikeun ngahasilkeun serat gelas bénten sareng produk gelas sanés. Gelas anu dianggo pikeun serat anu parantos dikomérsial di dunya diwangun ku silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnesium oksida, natrium oksida, sareng sajabana numutkeun eusi alkali dina gelas, éta ...
    Maca deui
  • Ngeunaan serat gelas

    Klasifikasi serat gelas Nurutkeun bentuk sareng panjangna, serat gelas tiasa dibagi kana serat kontinyu, serat panjang tetep sareng wol kaca; Numutkeun kana komposisi gelas, éta tiasa dibagi kana bébas alkali, tahan kimia, alkali tinggi, alkali sedeng, kakuatan tinggi, ela tinggi ...
    Maca deui
  • Karakteristik serat gelas

    Serat kaca gaduh tahan suhu langkung luhur dibanding serat organik, henteu durukan, tahan korosi, insulasi panas anu saé sareng insulasi sora (khususon wol kaca), kakuatan tarik anu luhur sareng insulasi listrik anu saé (sapertos serat kaca gratis alkali). Nanging, éta rapuh sareng goréng kami ...
    Maca deui
  • Ukuran pasar simbut seuneu las sareng pertumbuhan 2021-2028

    Dokumén panilitian pasar simbut las tujuanana pikeun nyayogikeun inpormasi statistik, sapertos ramalan penjualan industri, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa, faktor nyetir, tantangan, jinis produk, lingkup aplikasi sareng skenario persaingan. Panilitian pasar simbut seuneu las nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Lawon insulasi serat kaca kelas éléktronik

    Serat kaca mangrupikeun bahan insulasi anu saé pisan! Serat gelas mangrupikeun bahan non-logam anorganik kalayan sipat anu saé .. Komponénna nyaéta silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnesium oksida, natrium oksida, sareng sajabana Butuh bola kaca atanapi gelas runtah salaku bahan baku ngalangkungan ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3