Warta

  • Carbon fiber cloth introduction and features

    Perkenalan sareng fitur serat karbon

    Lawon serat karbon ogé katelah lawon serat karbon, lawon serat karbon, lawon anyaman serat karbon, lawon serat prepreg serat, serat bertulang serat karbon, lawon serat karbon, pita serat karbon, lambar serat karbon (lawon prepreg), sareng sajabana. Serat karbon bertulang lawon nyaéta ...
    Maca deui
  • New Products of Teflon fiberglass fabric

    Produk Anyar lawon fiberglass Teflon

    Teflon fiberglass lawon name teflon coated glass fiber lawon, ogé dikenal salaku khusus (beusi) fluoron cat suhu luhur tahan (las) lawon, ditunda polytetrafluoroethylene (ilahar dikenal salaku plastik King) emulsi salaku bahan baku, impregnated ...
    Maca deui
  • Tianjin Cheng Yang Hot Products of Silicon Coated Fiberglass Fabrics

    Tianjin Cheng Yang Produk Panas tina Kain S Fiberglass Dilapis

    Lawon silikon disebut ogé lawon silika gél, silika gél sanggeus suhu luhur vulkanisasi panas didamel ku résidén asam sareng alkali, résistansi abrasi, résistansi suhu luhur sareng handap, résistansi korosi nyaéta salah sahiji aplikasi dina pepelakan kimia, pemurnian minyak ...
    Maca deui