Lawon hideung Fiberglass

Pedaran pondok:

Hideung Fiberglass Cloth mangrupikeun kaén fiberglass, anu ngagaduhan sipat tahan suhu, anti korosi, kakuatan tinggi sareng dilapis ku karét silikon organik.


  • Harga FOB: USD 3.2-4.2 / sqm
  • Min.Order Order: 500sqm
  • Kamampuhan Suplai: 100.000 meter méter / bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Lawon hideung Fiberglass

    1. Bubuka produk

    Lawon hideung Fiberglass nyaéta kaén fiberglass, anu ngagaduhan sipat tahan suhu, anti korosi, kakuatan tinggi sareng dilapis ku karét silikon organik.

    2. Parameter Téknis

    Spésifikasi

    0,5

    0,8

    1.0

    Kandel

    0,5 ± 0,01mm

    0,8 ± 0,01mm

    1.0 ± 0,01mm

    beurat / m²

    500g ± 10g

    800g ± 10g

    1000g ± 10g

    Lebar

    1m, 1.2m, 1.5m

    1m, 1.2m, 1.5m

    1m, 1.2m, 1.5m

    3. Fitur

    1) Kinerja anu saé dina nolak suhu tinggi sareng suhu handap, -70 ° C-280 ° C;

    2) Kakuatan luhur;

    3) Ozon, oksida, cahaya sareng tahan sepuh cuaca;

    4) insulasi tinggi: konstanta diéléktrik: 3-3.2, tegangan ngarecahna: 20-50KV / MM;

    5) tahan korosi kimia, minyak-proofing, waterproofing (bisa dicuci)

    4. Aplikasi

    1) Tiasa dianggo salaku bahan insulasi listrik.

    2) Kompénsator non-logam, éta tiasa dianggo salaku konektor pikeun pipa sareng tiasa seueur dianggo dina bidang minyak bumi, rékayasa kimia, semén sareng lapangan énergi.

    3) Éta tiasa dianggo salaku bahan anti korosi, bahan bungkus sareng sajabina.

    silicon application1

    5. Paking sareng Pengiriman

    Rincian bungkusan: Gulungan Kain Fiberglass Hideung dibungkus dina karton anu dimuat dina palét atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

    package

    silicon package1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami biaya sampel?

    A: Nembe sampel: gratis, tapi angkutan barang bakal dikumpulkeun Sampel khusus: peryogi biaya sampel, tapi kami bakal ngabalikeun duit upami urang ngalereskeun paréntah resmi engké.

    2. Q: Kumaha upami waktos conto?

    A: Kanggo sampel anu tos aya, peryogi 1-2 dinten. Pikeun sampel anu Disaluyukeun, dibutuhkeun 3-5 dinten.

    3. Q: Sabaraha lami waktos produksi produksi?

    A: Butuh 3-10 dinten kanggo MOQ.

    4. T: Sabaraha biaya muatanana?

    A: Éta dumasar kana urutan qty sareng ogé cara pengiriman! Cara pangiriman dugi ka anjeun, sareng kami tiasa ngabantosan nunjukkeun biaya ti sisi kami pikeun rujukan anjeun Sareng anjeun tiasa milih cara pangmurahna pikeun pengiriman barang!

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami