Aluminium Foil Fiberglass lawon

  • Fireproof Aluminum Foil Fiberglass Cloth

    Bahan Bakar Aluminium Foil Fiberglass

    Lawon Aluminium Foil Fiberglass Fireproof nyaéta bahan aluminium campuran foil sareng fiberglass. Ku téknologi komposit anu unik sareng canggih, permukaan aluminium tina komposit lemes, bersih sareng reflektif tinggi, kalayan GB8624-2006 salaku standar pamariksaan.
  • Aluminum Foil Laminated Fiberglass Cloth

    Aluminium Foil Laminated Fiberglass Cloth

    Aluminium Foil Laminated Fiberglass Cloth nyaéta aluminium foil sareng fiberglass lawon bahan campuran. Ku téknologi komposit anu unik sareng canggih, permukaan aluminium tina komposit lemes, bersih sareng reflektif tinggi, kalayan GB8624-2006 salaku standar pamariksaan.
  • Aluminum Coated Fiberglass Fabric

    Aluminium lawon Fiberglass dilapis

    Aluminium Coated Fiberglass Fabric nyaéta aluminium foil sareng fiberglass lawon bahan anu campuran. Ku téknologi komposit anu unik sareng canggih, permukaan aluminium tina komposit lemes, bersih sareng reflektif tinggi, kalayan GB8624-2006 salaku standar pamariksaan.
  • Fiberglass Aluminum

    Fiberglass Aluminium

    Fiberglass Aluminium nyaéta aluminium foil sareng bahan fiberglass lawon bahan campuran. Ku téknologi komposit anu unik sareng canggih, permukaan aluminium tina komposit lemes, bersih sareng reflektif tinggi, kalayan GB8624-2006 salaku standar pamariksaan.
  • Aluminum Fiberglass

    Fiberglass Aluminium

    Aluminium Fiberglass nyaéta aluminium foil sareng bahan fiberglass material campuran. Ku téknologi komposit anu unik sareng canggih, permukaan aluminium tina komposit lemes, bersih sareng reflektif tinggi, kalayan GB8624-2006 salaku standar pamariksaan.
  • Aluminized Fiberglass Cloth

    Lawon Fiberglass Aluminized

    kaén fiberglass aluminized nyaéta aluminium foil sareng bahan fiberglass material campuran. Ku téknologi komposit anu unik sareng canggih, permukaan aluminium tina komposit lemes, bersih sareng reflektif tinggi, kalayan GB8624-2006 salaku standar pamariksaan.
  • Aluminum Foil Coated Fiberglass Cloth

    Aluminium foil dilapis lawon Fiberglass

    Aluminium Foil Coated Fiberglass Cloth utamina didamel ku téknik khusus nganut jinis khusus tina fireproofing bond anu kabentuk dina mémbran kandel, éta ngagaduhan permukaan anu lancar sareng refleksi cahaya anu luhur sareng kakuatan tarik, kamampuan panyegelan anu saé, sareng éta ngabuktikeun gas, sareng waterproofing.
  • Aluminum Fiberglass Cloth

    Lawon Fiberglass Aluminium

    Aluminium Fiberglass Cloth mangrupikeun panyalindungan anu sampurna pikeun panutup alat-alat anu caket kana sumber sinar anu sengit sapertos lempengan logam super-panas, logam cair sareng cair atanapi gelas, seuneu / plasma kabuka atanapi manifold mesin. Ngajaga kawat industri, kabel, selang, hidrolik sareng kabinet peralatan sareng dipager.
  • Aluminized Fiberglass Fabric

    Lawon Fiberglass aluminized

    Aluminized Fiberglass Fabric didamel tina lawon fiberglass laminated foil aluminium atanapi pilem dina hiji sisi. Éta tiasa tahan panas bercahya, sareng gaduh permukaan anu lemes, kakuatan tinggi, pantulan cahaya anu saé, insulasi panyegelan, gas-proof sareng buktina cai. Kandelna foil aluminium nyaéta tina 7micro dugi ka 25 mikro.
12 Teras> >> Halaman 1/2