Lawon Fiberglass dilapis akrilik

Pedaran pondok:

Acrylic Coated Fiberglass Fabric mangrupikeun lawon fiberglass anyaman beurat beurat, acrylic weaveset finish-high add-on pikeun ngirangan porositas kain sareng bantosan slitting and sewing. Éta didesain pikeun pabrik simbut las, tutup insulasi sareng jinis seuneu sanés
sistem kontrol.


  • Harga FOB: USD 2-15 / sqm
  • Min.Order Order: 100 sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Lawon Fiberglass dilapis akrilik

    1. Perkenalan Produk:
    Lawon Fiberglass dilapis akrilik nyaéta lawon fiberglass anyaman beurat sedeng, weaveset acrylic finish-high add-on kanggo ngirangan porositas kain sareng bantosan slitting and sewing. Éta didesain pikeun pabrik simbut las, panutup insulasi sareng jinis sistem kontrol seuneu anu sanés.

    2. Parameter Téknis

    Bahan

    Eusi Palapis

    Lapisan Sisi

    Kandel

    Lebar

    Panjangna

    Suhu

    Warna

    Lawon Fiberglass + lem akrilik

     100-300g / m2

    Hiji dua

    0.4-1mm

    1-2m

    Ngaropea

    550 ° C

    Pink, Konéng, Hideung

    3. Fitur

    1) Tahan seuneu

    2) Suhu tinggi

    3) Fabrikasi Gampang

    4) fléksibel & lemes

    4. aplikasi:
    simbut las listrik, pipa seuneu, produk insulasi panas, leungeun baju insulasi panas anu tiasa dicabut, jsb

    application

    5.Pakét & Pengiriman

    Fiberglass dilapis Acrylic Gulungan lawon dikemas dina karton anu dimuat dina palét atanapi numutkeun ka kabutuhan konsumén.

    package packing and loading


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

    A1: Kami pabrik.

    Q2: Naon harga anu khusus?

    A2: Harga tiasa ditawar. Éta tiasa dirobih numutkeun kuantitas atanapi paket anjeun.
    Nalika anjeun ngadamel panilitian, punten wartosan kami naon kuantitas sareng nomer modél anu anjeun pikaresep.

    Q3: Naha anjeun nawiskeun sampelna?

    A3: Sampel gratis tapi biaya udara dikumpulkeun.

    Q4: Naon waktos pangiriman?

    A4: Numutkeun kana jumlah urutan, biasana 3-10 dinten saatos setor.

    P5: Naon ari MOQ?

    A5: Numutkeun kana produk anu dipikaresep ku anjeun. Biasana 100 sqm.

    Q6: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?

    A6: (1) 30% sateuacanna, nyaimbangkeun 70% sateuacan dimuat (istilah FOB)
    (2) 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L (istilah CFR)

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami