Lawon Fiberglass Silikon

Pedaran pondok:

Kain Sutra Fiberglass didamel nganggo bahan basal tina lawon fiberglass tahan suhu luhur sareng karét silikon ku tindak-olahan; éta mangrupikeun bahan sanyawa kalayan kualitas performa anu luhur. Éta parantos seueur dianggo dina angkasa luar angkasa, industri kimia, minyak bumi, alat listrik ngahasilkeun ageung, mesin, metalurgi, insulasi listrik, konstruksi sareng lapangan sanésna.


  • Harga FOB: USD 3.2-4.2 / sqm
  • Min.Order Order: 500sqm
  • Kamampuhan Suplai: 100.000 meter méter / bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Lawon Fiberglass Silikon

    1. Bubuka produk

    Lawon Fiberglass Silikon didamel ku bahan basal tina lawon gelas kaca tahan tahan karét sareng karét silikon ku tindak-olahan; éta mangrupikeun bahan sanyawa kalayan kualitas performa anu luhur. Éta parantos seueur dianggo dina angkasa luar angkasa, industri kimia, minyak bumi, alat listrik ngahasilkeun ageung, mesin, metalurgi, insulasi listrik, konstruksi sareng lapangan sanésna.

    2. Parameter Téknis

    Spésifikasi

    0,5

    0,8

    1.0

    Kandel

    0,5 ± 0,01mm

    0,8 ± 0,01mm

    1.0 ± 0,01mm

    beurat / m²

    500g ± 10g

    800g ± 10g

    1000g ± 10g

    Lebar

    1m, 1.2m, 1.5m

    1m, 1.2m, 1.5m

    1m, 1.2m, 1.5m

    3. Fitur

    1) Kinerja anu saé dina suhu luhur tahan sareng suhu handap, -70 ° C-280 ° C;

    2) tahan korosi kimia, tahan seuneu, tahan minyak, tahan cai;

    3) Kakuatan luhur;

    4) Ozon, oksida, cahaya sareng tahan sepuh cuaca;

    5) Superior non-stick permukaan, gampang dikumbah;

    6) stabilitas Diménsi;

    7) Henteu-toksik.

    4. Aplikasi

    1) Tiasa dianggo salaku bahan insulasi listrik.

    2) Kompénsator non-logam, éta tiasa dianggo salaku konektor pikeun pipa sareng tiasa seueur dianggo dina bidang minyak bumi, rékayasa kimia, semén sareng lapangan énergi.

    3) Éta tiasa dianggo salaku bahan anti korosi, bahan bungkus sareng sajabina.
    silicon application1

    5. Paking sareng Pengiriman

    Rincian bungkusan: Plastik Film Bag + karton

    package

    silicon package1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami biaya sampel?

    A: Nembe sampel: gratis, tapi angkutan barang bakal dikumpulkeun Sampel khusus: peryogi biaya sampel, tapi kami bakal ngabalikeun duit upami urang ngalereskeun paréntah resmi engké.

    2. Q: Kumaha upami waktos conto?

    A: Kanggo sampel anu tos aya, peryogi 1-2 dinten. Pikeun sampel anu Disaluyukeun, dibutuhkeun 3-5 dinten.

    3. Q: Sabaraha lami waktos produksi produksi?

    A: Butuh 3-10 dinten kanggo MOQ.

    4. T: Sabaraha biaya muatanana?

    A: Éta dumasar kana urutan qty sareng ogé cara pengiriman! Cara pangiriman dugi ka anjeun, sareng kami tiasa ngabantosan nunjukkeun biaya ti sisi kami pikeun rujukan anjeun Sareng anjeun tiasa milih cara pangmurahna pikeun pengiriman barang!

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami