1k Kain Serat Karbon

Pedaran pondok:

1k Kain Serat Karbon kakuatan tinggi sareng beurat enteng pisan. Éta lawon komposit anu paling sering dianggo sareng aplikasi dina sagala bidang industri, sapertos aplikasi rumah tangga, mesin, aerospace, spaceflight sareng aplikasi téknologi luhur sanés.


  • Harga FOB: USD10-13 / sqm
  • Min.Order Order: 10 sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    1k Kain Serat Karbon

    1.Perkenalan produk
    1k Kain Serat Karbon kakuatan tinggi sareng beurat enteng pisan. Éta lawon komposit anu paling sering dianggo sareng aplikasi dina sagala bidang industri, sapertos aplikasi rumah tangga, mesin, aerospace, spaceflight sareng aplikasi téknologi luhur sanés. 

    2. Parameter Téknis

    Tipe lawon Benang Penguatan Cacah serat (cm) Nganyam Lebar (mm) Kandel (mm) Beurat (g / ㎡)
    H3K-CP200 T300-3000 5 * 5 Polos 100-3000 0,26 200
    H3K-CT200 T300-3000 5 * 5 Twill 100-3000 0,26 200
    H3K-CP220 T300-3000 6 * 5 Polos 100-3000 0,27 220
    H3K-CS240 T300-3000 6 * 6 Satin 100-3000 0,29 240
    H3K-CP240 T300-3000 6 * 6 Polos 100-3000 0,32 240
    H3K-CT280 T300-3000 7 * 7 Twill 100-3000 0,26 280

    3.Fitur

    1) kakuatan tarik tinggi sareng penetrasi sinar

    2) Abrasi sareng résistansi korosi

    3) konduktivitas listrik tinggi

    4) beurat enteng, gampang diwangun

    5) Kisaran suhu lega

    Carbon Fiberglass Fabric product feature

    4. Aplikasi

    1k Kain Serat Karbon utamina dianggo pikeun 

    Aeronautics & Astronautics, Penguatan Konstruksi

    Alat-alat Olahraga, Bagian Otomatis, Mesin Médis, Pangwangunan Kapal, Modél tingkat luhur

    Ngalereskeun komponén jasa enviroment karasa, pelindung.

    Tujuan sanésna: produk industri sareng seueur bidang sanés. Aeronautics & Astronautics, Penguatan Konstruksi

    Alat-alat Olahraga, Bagian Otomatis, Mesin Médis, Pangwangunan Kapal, Modél tingkat luhur

    Ngalereskeun komponén jasa enviroment karasa, pelindung.

    Tujuan sanésna: produk industri sareng seueur bidang sanés.

    Carbon Fiberglass Fabric application

    5.Pakét & Pengiriman

    Di jero ku gulung, Paket karton Luar, kalayan bolu sareng panyalindungan Plastik Packing

    Carbon Fiberglass Fabric package packing and shipping

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: 1. Dupi abdi tiasa gaduh conto order?

         A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas.

    Q: 2. Naon waktos pamimpinna?

         A: Éta numutkeun volume urutan.

    Q: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

          A: Kami nampi pesenan alit.

    Q: 4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha lami waktosna sumping?

          A: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana peryogi 3-5 dinten dugi.

    Q: 5. Kami hoyong didatangan perusahaan anjeun?  

         A: Henteu masalah, kami mangrupikeun perusahaan produksi sareng pamrosésan, wilujeng sumping pikeun mariksa pabrik urang!

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami