Fiberglass dilapis Acrylic

Pedaran pondok:

Serat Acrylic Coated Fiberglass mangrupikeun lawon fiberglass ninun polos khusus, nampilkeun palapis akrilik unik dina dua sisi. Lawon palapis anu épisién anu saé pisan tahan-seuneu, salian ti khusus dirancang pikeun résistansi slag, résistansi percikan, sareng tahan ka seuneu anu teu dihaja tina motong obor. Éta fungsina optimal dina aplikasi sapertos panggunaan dina langsir las nangtung pikeun ngawadahan percikan, halangan lampu kilat sareng tameng panas. Éta ogé tiasa dianggo pikeun aplikasi papakéan pelindung sapertos celemek sareng sarung tangan. Warna standar pikeun palapis akrilik kalebet konéng, biru sareng hideung. Warna khusus tiasa dilakukeun ku beuli kuantitas minimum.


  • Harga FOB: USD 2-15 / sqm
  • Min.Order Order: 100 sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Fiberglass dilapis Acrylic

    1. Perkenalan Produk:
    Serat Acrylic Coated Fiberglass mangrupikeun lawon fiberglass ninun polos khusus, nampilkeun palapis akrilik unik dina dua sisi. Lawon palapis anu épisién anu saé pisan tahan-seuneu, salian ti khusus dirancang pikeun résistansi slag, résistansi percikan, sareng tahan ka seuneu anu teu dihaja tina motong obor. Éta fungsina optimal dina aplikasi sapertos panggunaan dina langsir las nangtung pikeun ngawadahan percikan, halangan lampu kilat sareng tameng panas. Éta ogé tiasa dianggo pikeun aplikasi papakéan pelindung sapertos celemek sareng sarung tangan. Warna standar pikeun palapis akrilik kalebet konéng, biru sareng hideung. Warna khusus tiasa dilakukeun ku beuli kuantitas minimum.

    2. Parameter Téknis

    Bahan

    Eusi Palapis

    Lapisan Sisi

    Kandel

    Lebar

    Panjangna

    Suhu

    Warna

    Lawon Fiberglass + lem akrilik

     100-300g / m2

    Hiji dua

    0.4-1mm

    1-2m

    Ngaropea

    550 ° C

    Pink, Konéng, Hideung

    3. aplikasi:

    Simbut las seuneu, tirai haseup seuneu, Widang suhu luhur sanésna

    application

    4. Packing & Pengiriman

    hiji gulung dikemas dina pilem PE, teras dibungkus dina anyaman kantong / karton, sareng dikemas dina Pallet.

    package packing and loading


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

    A1: Kami pabrik.

    Q2: Naon harga anu khusus?

    A2: Harga tiasa ditawar. Éta tiasa dirobih numutkeun kuantitas atanapi paket anjeun.
    Nalika anjeun ngadamel panilitian, punten wartosan kami naon kuantitas sareng nomer modél anu anjeun pikaresep.

    Q3: Naha anjeun nawiskeun sampelna?

    A3: Sampel gratis tapi biaya udara dikumpulkeun.

    Q4: Naon waktos pangiriman?

    A4: Numutkeun kana jumlah urutan, biasana 3-10 dinten saatos setor.

    P5: Naon ari MOQ?

    A5: Numutkeun kana produk anu dipikaresep ku anjeun. Biasana 100 sqm.

    Q6: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?

    A6: (1) 30% sateuacanna, nyaimbangkeun 70% sateuacan dimuat (istilah FOB)
    (2) 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L (istilah CFR)

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami