TENTANG KAMI

ngudag kualitas anu pangsaéna

Kami aktipitas bahan suhu luhur. Perusahaan urang aub dina lawon fiberglass dilapis silikon, PU lawon fiberglass dilapis, lawon kaca Teflon, aluminium foil coated lawon, fireproof lawon, las simbut, kaca serat lawon, anu utamina dianggo dina konstruksi, transportasi, éléktronik, industri kimia, perlindungan lingkungan, pertahanan nasional sareng industri sanés. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas kabutuhan anjeun sareng mastikeun kepuasan pelanggan.

  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG

PRODUK

Perusahaan kami aub dina lawon fiberglass dilapis silikon, lawon fiberglass dilapiskeun PU,
Lawon kaca Teflon, aluminium foil dilapis lawon, kaen seuneu, simbut las, lawon serat kaca.