TENTANG KAMI

ngudag kualitas pangalusna

Kami kalibet dina bahan suhu luhur.Pausahaan urang aub dina silicone coated lawon orat, PU coated lawon orat, lawon kaca Teflon, aluminium foil coated lawon, lawon fireproof, las simbut, lawon serat kaca, nu utamana dipaké dina konstruksi, transportasi, éléktronika, industri kimia, panyalindungan lingkungan, pertahanan nasional jeung industri lianna.Dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh.

  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG
  • TIANJIN CHENG YANG

PRODUK

parusahaan urang aub dina silicone coated lawon fiberglass, PU coated lawon orat,
Teflon kaca lawon, aluminium foil coated lawon, lawon fireproof, las simbut, lawon serat kaca.