Polyurethane Coated Fiberglass lawon

  • Pu Polyester Fabric

    Pu lawon poliéster

    Pu Poliéster lawon nyaéta lawon fiberglass dilapis ku Polyurethane, sareng bahan komposit kalayan sababaraha fungsi, desain PU lawon fiberglass coated tiasa adaptasi sareng tempat anu béda. Fiturna résistansi rebound anu alus, kateguhan, kalembutan, warna na warna, résistansi langkung luhur pikeun dipakena, tiis, minyak, cai, sepuh sareng cuaca. Éta ogé ngagaduhan fungsi anti baktéri, sareng tiasa ogé dianggo pikeun ngabuktikeun kapang, insulasi panas sareng anti-ultraviolét.
  • Pu Coated Fiberglass Fabric Cloth

    Pu lawon Fiberglass lawon

    Pu lawon Fiberglass lawon lawon nyaéta kaén seuneu anu didamel ku palapis flurant retardant polyurethane dina permukaan lawon fiberglass kalayan téknologi palapis corétan. Mibanda rupa-rupa aplikasi sareng fitur résistansi suhu luhur, insulasi, tahan seuneu, segel tahan cai sareng kedap udara.
  • Pu Coated Fiberglass Cloth

    Pu lawon Fiberglass dilapis

    Pu Coated Fiberglass Cloth mangrupikeun kaén seuneu anu didamel ku lapisan palapis polyurethane retardant dina permukaan lawon fiberglass kalayan téknologi palapis corétan. Mibanda rupa-rupa aplikasi sareng fitur résistansi suhu luhur, insulasi, tahan seuneu, segel tahan cai sareng kedap udara.
  • Anti Corrosion Fiberglass Cloth

    Lawon anti karat anti karat

    Lawon Anti Korosi Fiberglass mangrupikeun kaén seuneu anu didamel ku poliurétan tahan tahan lapisan dina permukaan lawon fiberglass kalayan téknologi palapis gores. Mibanda rupa-rupa aplikasi sareng fitur résistansi suhu luhur, insulasi, tahan seuneu, segel tahan cai sareng kedap udara.
  • Heat Treated Bulky Fiberglass Cloth

    Panas Dirawat Bulb Fiberglass Cloth

    Panas Dirawat Bulky Fiberglass Cloth mangrupikeun kaén seuneu anu didamel ku lapisan palapis polyurethane retardant dina permukaan lawon fiberglass kalayan téknologi palapis corétan. Mibanda rupa-rupa aplikasi sareng fitur résistansi suhu luhur, insulasi, tahan seuneu, segel tahan cai sareng kedap udara.
  • 3m Fiber Cloth

    Lawon serat 3m

    3m Serat lawon mangrupikeun kaén seuneu anu didamel ku lapisan palapis poliuretan retardant dina permukaan lawon fiberglass kalayan téknologi palapis corétan. Mibanda rupa-rupa aplikasi sareng fitur résistansi suhu luhur, insulasi, tahan seuneu, segel tahan cai sareng kedap udara.
  • Strongest Fiberglass Cloth

    Lawon Fiberglass pangkuatna

    Pu Kuat Fiberglass Cloth diwangun tina kaén dasar fiberglass sareng diresmikeun atanapi dilapis hiji sisi atanapi kadua sisina nganggo karét silikon anu khusus dicumponan. Kusabab karét silikon inert fisiologis, henteu ngan ukur nambihan kakuatan, insulasi termal, tahan seuneu, sipat insulasi, tapi ogé ngagaduhan résistansi ozon, sepuh oksigén, sepuh cahaya, sepuh iklim, tahan minyak sareng sipat sanés.
  • Pu Coated Polyester Fabric

    Pu lawon poliéster palapis

    Pu lawon Fiberglass lawon lawon nyaéta lawon fiberglass kinerja tinggi dilapis ku polimér Polyurethane berteknologi tinggi. Lawon finish sapertos tiasa tahan suhu nepi ka 180 ℃ kanggo bursts pondok. Éta ngagaduhan résistansi abrasi anu saé pisan sareng résistansi anu saé pikeun minyak sareng pelarut. Sisi sisi / dua sisi poliurétana dilapis serat fiberglass kalayan seueur warna sareng lébar anu sayogi.
  • Pu Fiberglass Cloth

    Pu Fiberglass lawon

    lawon PU coated fiberglass mangrupikeun kaén seuneu anu didamel ku palapis polyurethane retardant flame dina permukaan lawon fiberglass kalayan téknologi palapis corétan. Mibanda rupa-rupa aplikasi sareng fitur résistansi suhu luhur, insulasi, tahan seuneu, segel tahan cai sareng kedap udara.