Lawon fiberglass akrilik

Pedaran pondok:

Lawon Fiberglass Acrylic dianyam ku benang E-kaca sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.


  • Harga FOB: USD 2-15 / sqm
  • Min.Order Order: 100 sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Lawon fiberglass akrilik

    Acrylic-Coated-Fiberglass-Fabric

    application

    4. Packing & Pengiriman

    Gulungan dikemas dina karton anu dimuat dina palét atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

    Per gulung tina Lawon fiberglass akrilikdina inti kertas, bungkus pe, karton sareng palét. Atanapi disesuaikan.

    package

    packing and loading


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

    A1: Kami pabrik.

    Q2: Naon harga anu khusus?

    A2: Harga tiasa ditawar. Éta tiasa dirobih numutkeun kuantitas atanapi paket anjeun.
    Nalika anjeun ngadamel panilitian, punten wartosan kami naon kuantitas sareng nomer modél anu anjeun pikaresep.

    Q3: Naha anjeun nawiskeun sampelna?

    A3: Sampel gratis tapi biaya udara dikumpulkeun.

    Q4: Naon waktos pangiriman?

    A4: Numutkeun kana jumlah urutan, biasana 3-10 dinten saatos setor.

    P5: Naon ari MOQ?

    A5: Numutkeun kana produk anu dipikaresep ku anjeun. Biasana 100 sqm.

    Q6: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?

    A6: (1) 30% sateuacanna, nyaimbangkeun 70% sateuacan dimuat (istilah FOB)
    (2) 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L (istilah CFR)

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami