Lawon fiberglass akrilik

Pedaran pondok:

Acrylic Fiberglass lawon didamel tina benang fiberglass kontinyu. Éta lemes, lemes sareng kompak. Ieu ngagaduhan fungsi anu luar biasa: beurat handap, kakuatan tinggi, tahan panas tinggi, résistansi termal, henteu kabeuleum, anti korosi, insulasi sareng ékséktrik anu saé, proyéksi lingkungan. Beungeut serat gelas ditutupan ku asam akrilik sareng bahan ukuran ageung sanésna pikeun ngalereskeun garis-garisna, ningkatkeun résistansi pakean permukaan lawon, sareng ningkatkeun pisan tahan minyak, résistansi pelarut sareng tahan suhu luhur tina lawon serat kaca.


  • Harga FOB: USD 2-15 / sqm
  • Min.Order Order: 100 sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Lawon fiberglass akrilik

    1. Perkenalan Produk:
    Acrylic Fiberglass lawon didamel tina benang fiberglass kontinyu. Éta lemes, lemes sareng kompak. Ieu ngagaduhan fungsi anu luar biasa: beurat handap, kakuatan tinggi, tahan panas tinggi, résistansi termal, henteu kabeuleum, anti korosi, insulasi sareng ékséktrik anu saé, proyéksi lingkungan. Beungeut serat gelas ditutupan ku asam akrilik sareng bahan ukuran ageung sanésna pikeun ngalereskeun garis-garisna, ningkatkeun résistansi pakean permukaan lawon, sareng ningkatkeun pisan tahan minyak, résistansi pelarut sareng tahan suhu luhur tina lawon serat kaca.

    2. Parameter Téknis

    Bahan

    Eusi Palapis

    Lapisan Sisi

    Kandel

    Lebar

    Panjangna

    Suhu

    Warna

    Lawon Fiberglass + lem akrilik

     100-300g / m2

    Hiji dua

    0.4-1mm

    1-2m

    Ngaropea

    550 ° C

    Pink, Konéng, Hideung

    3. aplikasi:

    1) Las simbut
    2) pipa seuneu
    3) Pelestarian panas sareng produk insulasi
    4) Kantong pelestarian panas anu tiasa dicabut

    application

    4. Packing & Pengiriman

    Kantong poli + tas anyaman

    Kantong poli + karton

    package packing and loading


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

    A1: Kami pabrik.

    Q2: Naon harga anu khusus?

    A2: Harga tiasa ditawar. Éta tiasa dirobih numutkeun kuantitas atanapi paket anjeun.
    Nalika anjeun ngadamel panilitian, punten wartosan kami naon kuantitas sareng nomer modél anu anjeun pikaresep.

    Q3: Naha anjeun nawiskeun sampelna?

    A3: Sampel gratis tapi biaya udara dikumpulkeun.

    Q4: Naon waktos pangiriman?

    A4: Numutkeun kana jumlah urutan, biasana 3-10 dinten saatos setor.

    P5: Naon ari MOQ?

    A5: Numutkeun kana produk anu dipikaresep ku anjeun. Biasana 100 sqm.

    Q6: Naon istilah pembayaran anu anjeun tampi?

    A6: (1) 30% sateuacanna, nyaimbangkeun 70% sateuacan dimuat (istilah FOB)
    (2) 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L (istilah CFR)

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami