4 × 4 Serat Karbon Twill

Pedaran pondok:

Carbon Fiber Twill Fabric mangrupikeun jinis bahan serat anu énggal kalayan kakuatan anu tinggi sareng serat modulus anu luhur kalayan kandungan karbon di luhur 95%.
Serat karbon "baja luar lemes lemes", kualitasna langkung enteng tibatan aluminium logam, tapi kakuatanna langkung luhur tibatan waja, kakuatanna 7 kali deui tina waja; sareng gaduh résistansi korosi, ciri modulus tinggi, mangrupikeun bahan penting dina militér pertahanan sareng panggunaan sipil.


  • Harga FOB: USD10-13 / sqm
  • Min.Order Order: 10 sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Carbon Fiber Twill lawon

    1.Perkenalan produk
    Carbon Fiber Twill lawon mangrupikeun jinis bahan serat anu énggal kalayan kakuatan anu tinggi sareng serat modulus anu luhur kalayan kandungan karbon di luhur 95%. Serat karbon "baja batin luar anu lemes", kualitasna langkung hampang tibatan aluminium logam, tapi kakuatanna langkung luhur tibatan waja, kakuatanna 7 kali tina waja; sareng gaduh résistansi korosi, ciri modulus tinggi, mangrupikeun bahan penting dina militér pertahanan sareng panggunaan sipil.

    2. Parameter Téknis

    Tipe lawon Benang Penguatan Cacah serat (cm) Nganyam Lebar (mm) Kandel (mm) Beurat (g / ㎡)
    H3K-CP200 T300-3000 5 * 5 Polos 100-3000 0,26 200
    H3K-CT200 T300-3000 5 * 5 Twill 100-3000 0,26 200
    H3K-CP220 T300-3000 6 * 5 Polos 100-3000 0,27 220
    H3K-CS240 T300-3000 6 * 6 Satin 100-3000 0,29 240
    H3K-CP240 T300-3000 6 * 6 Polos 100-3000 0,32 240
    H3K-CT280 T300-3000 7 * 7 Twill 100-3000 0,26 280

    3.Fitur

    1) Kakuatan luhur, kapadetan rendah, kakuatan tiasa ngahontal 6-12 kali tina waja, kapadetan ngan ukur saparapat tina waja.

    2) kakuatan kacapean tinggi;

    3) Stabilitas dimensi anu luhur;

    4) konduktivitas listrik sareng termal anu hadé;

    5) Kinerja atenuasi geter anu hadé;

    6) résistansi panas anu saé;

    7) Koéfisién gesekan leutik sareng résistansi pakean anu saé;

    8) Korosi tahan sareng umur panjang.

    9) X-ray perméabilitas ageung.

    10) Plastisitas anu saé, tiasa didamel kana bentuk naon waé numutkeun bentuk kapang, gampang dibentuk sareng gampang diolah.

    Carbon Fiberglass Fabric product feature

    4. Aplikasi

    Carbon Fiber Twill lawon Digunakan sacara luas dina alat mancing, alat olahraga, barang olahraga, aeroangkasa sareng lapangan sanésna, militér dianggo ngadamel rokét, misil, satelit, radar, mobil anti peluru, rompi anti peluru sareng produk militér penting sanés. Sapertos rak sapédah, garpu payuneun sapédah, suku cadang sapédah, klub golf, tongkat és hoki, kutub ski, batang pancing, kalong baseball, raket bulu, tabung bunder, bahan sapatu, topi keras, kutang peluru, hélem peluru, kapal, kapal pesiar , parahu layar, panel datar, alat-alat médis, saringan kumpulan lebu, uap (mesin) industri kendaraan, mesin industri, penguatan gedong, agul angin, jst.

    Carbon Fiberglass Fabric application

    5.Pakét & Pengiriman

    Pakét: ékspor bungkus standar atanapi ngarobih sakumaha sarat anjeun.

    Pangiriman: ku laut / ku hawa / ku DHL / Fedex / UPS / TNT / EMS atanapi cara sanés anu anjeun pikaresep.

    Carbon Fiberglass Fabric package packing and shipping

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: 1. Dupi abdi tiasa gaduh conto order?

         A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas.

    Q: 2. Naon waktos pamimpinna?

         A: Éta numutkeun volume urutan.

    Q: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

          A: Kami nampi pesenan alit.

    Q: 4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha lami waktosna sumping?

          A: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana peryogi 3-5 dinten dugi.

    Q: 5. Kami hoyong didatangan perusahaan anjeun?  

         A: Henteu masalah, kami mangrupikeun perusahaan produksi sareng pamrosésan, wilujeng sumping pikeun mariksa pabrik urang!

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami