Tentang Kami

Tianjin Chengyang Industrial Co., Ltd.

Kami aktipitas bahan suhu luhur.

Profil Perusahaan

Chengyang

Tianjin Chengyang Industrial Co., Ltd. perenahna di kota palabuan Tianjin di kalér Cina. Perusahaan urang ngaliput daérah 32000 sqm, kalayan langkung ti 200 padamel sareng nilai kaluaran taunan langkung ti 15 juta yuan. Perusahaan ngagaduhan peralatan produksi anu maju sareng ayeuna dilengkepan langkung ti 120 jilid rapier shuttleless, 3 mesin dyeing lawon, 4 mesin campuran aluminium foil, sareng hiji jalur produksi kaén silikon. Kami aktipitas bahan suhu luhur. Perusahaan urang aub dina lawon fiberglass dilapis silikon, PU lawon fiberglass dilapis, lawon kaca Teflon, aluminium foil coated lawon, fireproof lawon, las simbut, kaca serat lawon, anu utamina dianggo dina konstruksi, transportasi, éléktronik, industri kimia, perlindungan lingkungan, pertahanan nasional sareng industri sanés. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas kabutuhan anjeun sareng mastikeun kepuasan pelanggan. Produk kami henteu ngan ukur Ngajual saé di sadaya kota sareng propinsi di sekitar Cina tapi ogé dijual ka sakumna dunya, sapertos Amérika, Australia, Kanada, Jepang, India, Koréa Kidul, Holland, Norwegia, Singapura sareng sajabina.

Perusahaan kami gaduh kakuatan téknis anu kuat, kualitas luhur, pasokan tepat waktos, jasa purna jual, reputasi tinggi, perusahaan pikeun "pengkuh, ketat, réalistis, inovatif" sumanget. Perhatian pikeun manajemen detail, turun-ka-bumi, naratas sareng enterprising . Ngalereskeun pasokan bahan baku pabrik kelas hiji, karajinan maju nyoko nyayogikeun produk kelas munggaran pikeun pangguna sareng jasa anu sampurna. Perusahaan daék kerjasama sareng seuseueurna pangguna sareng jalma anu gaduh wawasan. Tujuan kami nyaéta pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén, ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!

silicon fiberglass fabric machine

Mesin lawon fiberglass silikon

Kami narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan layanan anu gancang sareng pangiriman tepat waktu. Kami ogé ngagaduhan tim penjualan anu propésional pikeun mastikeun kasampurnaan sareng konsumén. Komunikasi sareng palayanan anu saé; Kami ngabagéakeun mesen OEM sareng ODM. Kami tiasa ngabantosan palanggan ngawangun mérekna nyalira tina kandelna, panjang, warna sareng bungkus produk; urang gaduh mangtaun-taun pangalaman ékspor, tiasa ngabantosan konsumén ngarengsekeun transportasi sareng seueur deui Dina hal masalah. Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami.

jhdr

Ngabuburit

warehouse

Gudang

jhdr

Mesin anyaman

jhdr

Bengkel