Lawon Fiberglass dilapis akrilik

  • Acrylic Fiberglass Cloth

    Lawon fiberglass akrilik

    Lawon Fiberglass Acrylic dianyam ku benang E-kaca sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
  • Fiberglass Cloth For Boat Building

    Lawon Fiberglass Pikeun Gedong Parahu

    Kain Fiberglass For Boat Building dianyam ku benang E-glass sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
  • Fiberglass Cloth 3m

    Fiberglass Cloth 3m

    Fiberglass Cloth 3m dianyam ku benang E-glass sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
  • Electrical Insulation Fiberglass Cloth

    Lawon Fiberglass Insulasi listrik

    Lawon Fiberglass Insulasi Listrik dianyam ku benang E-kaca sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
  • Corrosion Resistant Fiberglass Cloth

    Lawon Fiberglass Tahan Korosi

    Kain Fiberglass Tahan Korosi ditenun ku benang E-kaca sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
  • Cloth Fiberglass

    Fiberglass lawon

    Kain Fiberglass dianyam ku benang E-kaca sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
  • Cheap Fiberglass Cloth

    Lawon Fiberglass Murah

    Lawon Fiberglass Murah dianyam ku benang E-kaca sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
  • 6mm Thick Fiberglass Cloth Sheet

    6mm Kandel Lembar Fiberglass Cloth

    6mm Kandel Fiberglass Cloth Sheet dianyam ku benang E-glass sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
  • 3mm Thickness Fiberglass Cloth

    3mm Kandel Fiberglass Kandel

    3mm Kandel Fiberglass Kandel dianyam ku benang E-kaca sareng benang bertekstur, teras dilapis ku lem akrilik. Éta tiasa dua sisi sareng dua sisi palapis. Lawon ieu bahan idéal pikeun simbut seuneu, tirai las, panutup panyalindungan seuneu, kusabab kaadatanana hébat, sapertos seuneu retarded, résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, ramah lingkungan.
12 Teras> >> Halaman 1/2