Lawon Serat Karbon Unidirectional

Pedaran pondok:

Kain Serat Karbon Unidirectional didamel tina serat karbon ku anyaman unidirectional, anyaman polos atanapi anyaman twill. Serat Karbon anu kami anggo ngandung kakuatan tinggi -kanggo-beurat sareng kaku -na babandingan-beurat, lawon karbon sacara konduktif sacara thermally sareng sacara luhur sareng nunjukkeun résistansi kacapean anu hadé. Nalika direkayasa leres, komposit lawon karbon tiasa ngahontal kakuatan sareng kaku tina logam dina hemat beurat anu signifikan.


  • Harga FOB: USD10-13 / sqm
  • Min.Order Order: 10 sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Lawon Serat Karbon Unidirectional

    1.Perkenalan produk
    Karbon UnidirectionalSerat lawon didamel tina serat karbon ku anyaman unidirectional, anyaman polos atanapi anyaman gaya anyaman. Serat Karbon anu kami anggo ngandung kakuatan tinggi -kanggo-beurat sareng kaku -na babandingan-beurat, lawon karbon sacara konduktif sacara thermally sareng sacara luhur sareng nunjukkeun résistansi kacapean anu hadé. Nalika direkayasa leres, komposit lawon karbon tiasa ngahontal kakuatan sareng kaku tina logam dina hemat beurat anu signifikan.

    2. Parameter Téknis

    Tipe lawon Benang Penguatan Cacah serat (cm) Nganyam Lebar (mm) Kandel (mm) Beurat (g / ㎡)
    H3K-CP200 T300-3000 5 * 5 Polos 100-3000 0,26 200
    H3K-CT200 T300-3000 5 * 5 Twill 100-3000 0,26 200
    H3K-CP220 T300-3000 6 * 5 Polos 100-3000 0,27 220
    H3K-CS240 T300-3000 6 * 6 Satin 100-3000 0,29 240
    H3K-CP240 T300-3000 6 * 6 Polos 100-3000 0,32 240
    H3K-CT280 T300-3000 7 * 7 Twill 100-3000 0,26 280

    3.Fitur

    1) kakuatan tarik tinggi sareng penetrasi sinar

    2) Abrasi sareng résistansi korosi

    3) konduktivitas listrik tinggi

    4) beurat enteng, gampang diwangun

    5) Kisaran suhu lega

    6) Ketik: 1k, 3k, 6k, 12k, 24k

    Carbon Fiberglass Fabric product feature

    4. Aplikasi

    Karbon Unidirectional Serat lawon utamina dianggo pikeun Ruang udara,Konstruksi,Kantong,Barang olahraga,Parabot mékanis,Wangunan kapal,Mobil.

     

    Carbon Fiberglass Fabric application

    5.Pakét & Pengiriman

    Rincian bungkusan:
    dipak dina gulung karton standar ékspor atanapi ngaropea
    Produk anu digulung dibungkus dina kantong plastik teras dilebetkeun kana kotak karton

    Detil Pangiriman: 7 dinten saatos nampi lembar pesenan

    Carbon Fiberglass Fabric package packing and shipping

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: 1. Dupi abdi tiasa gaduh conto order?

         A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas.

    Q: 2. Naon waktos pamimpinna?

         A: Éta numutkeun volume urutan.

    Q: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

          A: Kami nampi pesenan alit.

    Q: 4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha lami waktosna sumping?

          A: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana peryogi 3-5 dinten dugi.

    Q: 5. Kami hoyong didatangan perusahaan anjeun?  

         A: Henteu masalah, kami mangrupikeun perusahaan produksi sareng pamrosésan, wilujeng sumping pikeun mariksa pabrik urang!

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami