Lawon Serat Karbon Biru

Pedaran pondok:

Serat Karbon Biru Serat Karbon Hibrid dianyam ku Langkung ti dua jinis bahan serat anu béda (serat Karbon, serat Aramid, Fiberglass sareng bahan komposit anu sanés), anu ngagaduhan performa hébat bahan komposit dina kakuatan pangaruh, kaku sareng kakuatan tarik.


  • Harga FOB: USD10-13 / sqm
  • Min.Order Order: 10 sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Lawon Serat Karbon Biru

    1.Perkenalan produk
    Serat Karbon Biru Serat Karbon Hibrid dianyam ku Langkung ti dua jinis bahan serat anu béda (serat Karbon, serat Aramid, Fiberglass sareng bahan komposit anu sanés), anu ngagaduhan performa hébat bahan komposit dina kakuatan pangaruh, kaku sareng kakuatan tarik.

    2. Parameter Téknis

    Tipe lawon Benang Penguatan Cacah serat (cm) Nganyam Lebar (mm) Kandel (mm) Beurat (g / ㎡)
    H3K-CP200 T300-3000 5 * 5 Polos 100-3000 0,26 200
    H3K-CT200 T300-3000 5 * 5 Twill 100-3000 0,26 200
    H3K-CP220 T300-3000 6 * 5 Polos 100-3000 0,27 220
    H3K-CS240 T300-3000 6 * 6 Satin 100-3000 0,29 240
    H3K-CP240 T300-3000 6 * 6 Polos 100-3000 0,32 240
    H3K-CT280 T300-3000 7 * 7 Twill 100-3000 0,26 280

    3.Fitur

    1) Kakuatan-Luhur, sakitar sapuluh kali tina waja

    2) Ringan-Beurat, proporsi kirang tina 1/5 tina waja

    3) Résistansi Korosi, Durabilitas Tinggi

    4) Permukaan Datar, saragam warp / weft denisty

    5) ngagurilap Lint, Permukaan gagah

    Carbon Fiberglass Fabric product feature

    4. Aplikasi

    Lawon hibrid gaduh aplikasi éksténsif, sapertos rékayasa otomotif, olahraga motor, hiasan modis, konstruksi pesawat, konstruksi kapal, peralatan olahraga, produk éléktronik sareng aplikasi sanésna. Kaén hibrid mangrupikeun cara anu énggal, anu utamina dianggo pikeun hiasan mobil, kalayan caang warna sareng permukaan anu saé.
    Aplikasi utama: cangkang komputer, hiasan mobil, hiasan parahu, alat olahraga, olahraga, roller skates, helm, hiasan jati sareng sajabana

    Carbon Fiberglass Fabric application

    5.Pakét & Pengiriman

    Rincian Packing: 100Méter atanapi 50 metes dina hiji karton

    Rincian Pangiriman: 3-30 dinten saatos deposit

    Carbon Fiberglass Fabric package packing and shipping

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q: 1. Dupi abdi tiasa gaduh conto order?

         A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas.

    Q: 2. Naon waktos pamimpinna?

         A: Éta numutkeun volume urutan.

    Q: 3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

          A: Kami nampi pesenan alit.

    Q: 4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha lami waktosna sumping?

          A: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana peryogi 3-5 dinten dugi.

    Q: 5. Kami hoyong didatangan perusahaan anjeun?  

         A: Henteu masalah, kami mangrupikeun perusahaan produksi sareng pamrosésan, wilujeng sumping pikeun mariksa pabrik urang!

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami