0.4mm Sutra Lapisan Fiberglass lawon

Pedaran pondok:

0.4mm Silicon Coated Fiberglass Cloth didamel tina lawon fiberglass base sareng impregnated atanapi coated hiji sisi atanapi kadua sisi ku karét silikon khusus sanyawa. Kusabab karét silikon inert fisiologis, henteu ngan ukur nambihan kakuatan, insulasi termal, tahan seuneu, sipat insulasi, tapi ogé ngagaduhan résistansi ozon, sepuh oksigén, sepuh cahaya, sepuh iklim, tahan minyak sareng sipat sanés


  • Harga FOB: USD 3.2-4.2 / sqm
  • Min.Order Order: 500sqm
  • Kamampuhan Suplai: 100.000 meter méter / bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    0.4mm Sutra Lapisan Fiberglass lawon

    1. Bubuka produk

    0.4mm Silicon Coated Fiberglass Cloth didamel tina lawon fiberglass base sareng impregnated atanapi coated hiji sisi atanapi kadua sisina sareng karét silikon anu khusus dicumponan. Kusabab karét silikon inert fisiologis, henteu ngan ukur nambihan kakuatan, insulasi termal, tahan seuneu, sipat insulasi, tapi ogé ngagaduhan résistansi ozon, sepuh oksigén, sepuh cahaya, sepuh iklim, tahan minyak sareng sipat sanés.

    2. Parameter Téknis

    Spésifikasi

    0,5

    0,8

    1.0

    Kandel

    0,5 ± 0,01mm

    0,8 ± 0,01mm

    1.0 ± 0,01mm

    beurat / m²

    500g ± 10g

    800g ± 10g

    1000g ± 10g

    Lebar

    1m, 1.2m, 1.5m

    1m, 1.2m, 1.5m

    1m, 1.2m, 1.5m

    3. Fitur

    1) Résistansi suhu anu luar biasa (tina -70 ° C dugi ka + 280 ° C)

    2) résistansi kimia anu saé

    3) Permukaan non-iteuk anu unggul, gampang dibersihkeun

    4) kakuatan diéléktrik tinggi

    5) stabilitas Diménsi

    6) Résistansi kana UV, IR sareng HF

    7) Henteu-toksik

    4. Aplikasi

    1) Tiasa dianggo salaku bahan insulasi listrik.

    2) Kompensator non-logam, éta tiasa dianggo salaku konektor pikeun tubing sareng tiasa seueur dianggo

    dinakebon minyak bumi,rékayasa kimia, médan semén sareng énergi.

    3) Éta tiasa dianggo salaku bahan anti korosi, bahan bungkus sareng sajabina.

    silicon application1

    5. Paking sareng Pengiriman

    1. bungkusan jéntré: unggal gabungan dina kotak karton, teras kana kotak lapis, kasus lapis cocog pikeun transportasi laut.

    Ukuran kotak 2.Wooden: lébar jangkungna jangkung méter

    3. kotak kai réproduktif kuantitas: 200sét

    4.Settlement way: pamayaran deposit sateuacanna sateuacan pangiriman produksi barang, anu mayar sakali. Atanapi dikumpulkeun ku perusahaan logistik.

     

     

    package

    silicon package1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Q: Kumaha upami biaya sampel?

    A: Nembe sampel: gratis, tapi angkutan barang bakal dikumpulkeun Sampel khusus: peryogi biaya sampel, tapi kami bakal ngabalikeun duit upami urang ngalereskeun paréntah resmi engké.

    2. Q: Kumaha upami waktos conto?

    A: Kanggo sampel anu tos aya, peryogi 1-2 dinten. Pikeun sampel anu Disaluyukeun, dibutuhkeun 3-5 dinten.

    3. Q: Sabaraha lami waktos produksi produksi?

    A: Butuh 3-10 dinten kanggo MOQ.

    4. T: Sabaraha biaya muatanana?

    A: Éta dumasar kana urutan qty sareng ogé cara pengiriman! Cara pangiriman dugi ka anjeun, sareng kami tiasa ngabantosan nunjukkeun biaya ti sisi kami pikeun rujukan anjeun Sareng anjeun tiasa milih cara pangmurahna pikeun pengiriman barang!

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami