Lawon Serat Karbon

  • Silver Carbon Fiber Cloth

    Lawon Serat Karbon Pérak

    Pérak Serat Karbon Pérak kalayan kadar karbon di luhur 95% anu dumasar kana PAN dihasilkeun ngaliwatan pra-oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang tina 1/4 tina waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami waja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan karakteristik bahan karbon tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
  • Carbon Fibre Tap

    Serat Karbon Ketok

    Serat Karbon Ketok ku kadar karbon di luhur 95% anu dumasar kana PAN dihasilkeun ngaliwatan pra-oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang tina 1/4 tina waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami waja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan ciri bahan karbon tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
  • Coloured Carbon Fibre Cloth

    Lawon serat serat karbon

    Kain Serat Karbon Berwarna sareng eusi karbon di luhur 95% anu dumasar kana PAN dihasilkeun sateuacan pra-oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang tina 1/4 tina waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami waja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan ciri tina bahan karbon tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
  • Green Carbon Fiber Fabric

    Lawon Serat Karbon Héjo

    Héjo Serat Karbon Héjo kalayan kadar karbon di luhur 95% anu dumasar kana PAN dihasilkeun ngaliwatan pra-oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang tina 1/4 tina waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami waja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan karakteristik bahan karbon tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
  • Satin Weave Carbon Fiber

    Serat Karbon Satin Weave

    Satin Weave Carbon Fiber kalayan kadar karbon di luhur 95% anu dumasar kana PAN dihasilkeun liwat pra-oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang ti 1/4 tina waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami waja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan ciri-ciri bahan karbon tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
  • Honeycomb Carbon Fiber Fabric

    Lawon Serat Karbon Honeycomb

    Harga Serat Karbon Honeycomb Carbon sareng eusi karbon di luhur 95% anu didasarkeun ku PAN sateuacan oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang tina 1/4 tina waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami baja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan ciri karbon matéri tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
  • Carbon Fiber Fabric Price

    Harga Kain Serat Karbon

    Harga Kain Serat Karbon kalayan kadar karbon di luhur 95% anu didasarkeun ku PAN dihasilkeun ngaliwatan pra-oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang tina 1/4 tina waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami baja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan ciri-ciri bahan karbon tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
  • Carbon Fibre 4k

    Serat Karbon 4k

    Serat Karbon 4k kalayan kadar karbon di luhur 95% anu dumasar kana PAN dihasilkeun ngaliwatan pra-oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang tina 1/4 tina waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami waja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan karakteristik bahan karbon tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
  • 2×2 Carbon Fiber

    Serat Karbon 2 × 2

    Serat Karbon 2x2 mangrupikeun serat khusus kalayan kadar karbon di luhur 95% anu dumasar kana PAN anu dihasilkeun ngalangkungan pre-oksidasi, karbonisasi sareng grafitisasi. Kapadetanna kirang tina 1/4 waja sedengkeun kakuatanna 20 kali upami waja. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan ciri tina bahan karbon tapi ogé ngagaduhan kabisa, kalenturan serat tekstil.
1234 Teras> >> Halaman 1/4