Lawon Kaca Ptfe

Pedaran pondok:

Ptfe Glass Fabric mangrupikeun bahan anu ngagaduhan sipat anu luar biasa; non-iteuk, bébas gesekan, pelumas diri, henteu beueus, henteu gampang kaduruk, henteu rapuh, henteu toksik, tahan ka kaayaan atmosfir, tahan kana pertumbuhan jamur sareng tahan ka sadaya bahan kimia (kecuali logam alkali molten sareng fluorin di suhu luhur sareng tekanan). Sipat listrikna sami-sami pinunjul. Sadaya pasipatan dijaga dina kisaran suhu kerja anu lega -70 ºC. nepi ka + 260 ºC.


  • Harga FOB: USD4-5 / sqm
  • Min.Order Order: 10sqm
  • Kamampuhan Suplai: 50.000 sqm per Bulan
  • Palabuhan ngamuat: Xingang, Cina
  • Syarat pamayaran: L / C dina titingalian, T / T, PAYPAL, UNI BARAT
  • Periode Pangiriman: 3-10days saatos mayar sateuacanna atanapi dikonfirmasi L / C nampi
  • Rincian bungkus: Éta ditutupan ku pilem, dibungkus dina karton, dimuat dina palét atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan
  • Detil Produk

    FAQ

    Lawon Kaca Ptfe

    1

    Ptfe Fiberglass Fabric

    PTFE Fiberglass Fabric

    PTFE package


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naon ari MOQ?

    10m2

    2. Naon kandel lawon PTFE?

    0.08mm, 0.13mm, 0.18mm, 0.25mm, 0.30mm, 0.35mm, 0.38mm, 0.55mm, 0.65mm, 0.75mm, 0.90mm

    3. Naha urang tiasa nyetak logo urang dina mat?

    Permukaan PTFE, disebat ogé ptfe, lemes pisan, teu tiasa nyetak naon-naon dina mat dirina sorangan

    4. Naon bungkus lawon PTFE?

    Iketna nyaéta karton ékspor.

    5. Dupi anjeun kéngingkeun ukuran khusus?

    Leres, kami tiasa nawiskeun lawon ptfe anu anjeun pikahoyong ukuranana.

    6. Naon biaya unit pikeun 100roll, 500roll, kalebet angkutan barang via express ka Amérika Serikat?

    Peryogi terang kumaha ukuran anjeun, kandel sareng sarat maka urang tiasa ngitung angkutan barang. Ogé angkutan barang beda-beda unggal bulan, bakal ngawartosan langsung saatos pamariksaan anjeun pasti.

    7. Dupi urang nyandak conto? Sakumaha seueur muatan anjeun?

    Leres, Sampel anu ukuran A4 gratis. Ngan angkutan barang kumpulkeun atanapi mayar kargo kana rekening paypal kami.

    USA / West Euope / Australia USD30, South-East Asia USD20. Daérah sanésna, kutip sacara separtely

    8. Sabaraha lami waktosna pikeun nampi sampel?

    4-5days bakal ngajantenkeun anjeun nampi sampel

    9. Naha urang tiasa mayar conto via paypal?

    Leres.

    10. Sabaraha lami deui anu bakal diperyogikeun ka pabrikan nalika paréntah parantos ditetepkeun?

    Normalna bakal 3-7 dinten. Pikeun usum sibuk, qty langkung ti 100ROLL atanapi sarat pangiriman khusus anu anjeun peryogikeun, kami bakal ngabahas nyalira.

    11. Naon kompeténsi anjeun?

    A. Pabrik. Harga kalapa

    B. 20taun pangalaman Pabrikan. Pabrik earilst ka-2 Cina dina produksi bahan dilapis PTFE / silikon. Pangalaman anu loba dina kontrol kualitas sareng kualitas garanteed anu saé.

    C. Hiji-off, leutik nepi ka produksi sedeng, jasa desain urutan leutik

    Pabrik D. BSCI anu diaudit, pangalaman nawar di supermarket ageung USA sareng EU.

    E. Pangiriman gancang, dipercaya

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami