Produk Anyar lawon fiberglass Teflon

PTFE

Lawon fiberglass Teflon namina téflon dilapis lawon serat gelas, ogé katelah lawon (beusi) fluoron tahan suhu luhur tahan lawon (las) lawon, ditunda poltétrafluoroethylene (ilahar dikenal salaku plastik King) emulsi salaku bahan baku, diresmikeun ku lawon serat gelas performa tinggi. Éta performa tinggi, bahan komposit multi-tujuan produk anyar. Kusabab kinerja na alus pisan, éta seueur dianggo dina penerbangan, kertas, kadaharan, perlindungan lingkungan, percetakan sareng pewarnaan, pakean, industri kimia, kaca, ubar, éléktronik, insulasi, konstruksi (Lawon struktur mémbran hateup), nyiksikan roda, mesin sareng anu sanésnasawah.                                                                                                                                                                                                                                               

Karakteristik kinerja utama kaén Teflon:
1. dipaké dina suhu handap antara -196 ℃ sareng suhu luhur antara 350 ℃. Tahan cuaca sareng tahan sepuh. Saatos aplikasi praktis, upami ditempatkeun teras-terasan salami 200 dinten di 250 ℃ kalayan kahaneutan anu tinggi, henteu ngan ukur kakuatanna moal dikirangan, tapi ogé beuratna moal dikirangan. Nalika disimpen dina 350 ℃ salami 120 jam, beuratna ngan ukur turun ku 0,6% atanapi langkung; Dina kasus -180 temperature suhu ultra-handap moal rengat, sareng ngajaga kelembutan aslina.
2. non-adhesion: henteu gampang pikeun taat kana zat naon waé. Gampang ngabersihkeun sagala jinis noda minyak, noda atanapi lampiran sanés anu napel na permukaan; Bubur, résin, palapis, ampir sadaya zat napel tiasa saukur dikaluarkeun;
3. tahan ka korosi kimia, tiasa tahan asam kuat, alkali kuat, aqua aqua sareng sagala rupa korosi organik korosi.
4. Koéfisién gesekan rendah (0,05-0,1) mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pelumasan mandiri tanpa minyak.
5. Transmisi cahaya dugi ka 6 ~ 13%.
6. kalayan kinerja insulasi tinggi (konstanta diéléktrik alit: 2.6, tangent handapeun 0,0025), anti-ULTRAVIOLET, anti statis.
7. stabilitas diménsi anu saé (koefisien perpanjangan kirang ti 5 ‰), kakuatan tinggi. Sipat mékanis anu saé.
8. résistansi ubar sareng non-karacunan. Tahan ampir sadaya produk farmasi.
9. kalis seuneu.

Aplikasi:
1. Anti-iteuk pinding, gasket, lawon sareng sabuk conveyor; Numutkeun kana kandelna anu bénten-bénten, dianggo pikeun sagala rupa mesin pengering sabuk, sabuk perekat, sabuk panyegelan, sareng sajabana
2. Las produk plastik, lawon las pikeun las sareng sealing; lambar Plastik, pilem, segel panas mencét lambar lininger.
3. insulasi listrik tinggi: insulasi listrik sareng base, spacer, gasket sareng liner. Pelat tambaga-clad frékuénsi luhur.
4. Lapisan cladding tahan panas; Substrat dilaminasi, bungkus awak terisolasi.
5. Gasket gelombang mikro, lambaran oven sareng garing dahareun;
6. sabuk perekat, mindahkeun percetakan taplak meja panas, karpét deui karét curing sabuk conveyor, sabuk karét vulkanisasi karét, lambaran pelapis curing pelepasan lawon, jsb.
7. Kaén basa pita perekat peka tekanan.
8. Bahan mémbran arsitéktur: kanopi pikeun sagala rupa tempat olahraga, paviliun stasiun, payung, paviliun lanskap, sareng sajabana.
9. Dipaké pikeun palapis anticorrosion tina sababaraha pipa pétrokimia, panyalindungan lingkungan desulfurisasi gas limbah pembangkit listrik, jsb.
10. Kompensator fléksibel, bahan gesekan, wilah roda grinding.
11. lawon anti statis bisa dilakukeun saatos pamrosésan khusus.


Pos waktos: Aug-03-2020