Naon anu anjeun terang ngeunaan lawon fiberglass?Announces artikel

Kain serat kacadijieunna tina kaca sphere atawa runtah kaca ngaliwatan lebur suhu luhur, gambar, pungkal, anyaman jeung prosés lianna, diaméterna monofilament nyaeta sababaraha microns ka 20 microns.Sarua jeung 1/20-1/5 tina bulu manusa, unggal kebat prékursor serat diwangun ku ratusan atawa malah rébuan monofilaments.

Naon ciri tina lawon fiberglass?

1. Pikeun hawa low -196 ℃, suhu luhur 300 ℃, kalawan lalawanan iklim;

2. Non-napel, teu gampang pikeun taat kana sagala zat;

3. lalawanan korosi kana korosi kimiawi, asam kuat, alkali kuat, aqua regia sarta sagala rupa pangleyur organik;

4. Koéfisién gesekan Low, nya éta pilihan pangalusna tina minyak-gratis timer lubrication;

5. Transmittance nyaeta 6≤ 13%;

6. kinerja insulasi High, anti UV jeung listrik statik.

7. kakuatan High, mibanda sipat mékanis alus.

 

 Kain Fiberglass Dewaxing
Naon fungsi tinalawon fiberglass?

Aya anu naros naon fungsi lawon fiberglass?Ibarat imah semén jeung waja.Fungsi lawon serat kaca téh kawas bar baja, nu muterkeun hiji peran strengthening dina serat kaca.

Dina widang naon lawon fiberglass dipaké?

lawon fiberglass utamana dipaké pikeun pulp molding manual.Kaca serat bertulang bahan lawon pasagi utamana dipaké pikeun Hull, tank gudang, munara cooling, kapal, kandaraan, tanghi, bahan struktur wangunan, lawon serat kaca utamana dipaké pikeun insulasi panas, pencegahan seuneu, retardant seuneu jeung widang industri lianna.Bahanna nyerep seueur panas nalika kaduruk, nyegah panyebaran seuneu sareng ngasingkeun hawa.

Naon bedana lawon fiberglass sareng bahan kaca?

Bahan utama lawon serat kaca jeung kaca teu pisan béda, utamana alatan produksi syarat bahan béda.lawon Fiberglass mangrupakeun filamén kaca pohara alus dijieunna tina kaca, sarta filamén kaca ngabogaan softness pohara alus dina waktu ieu.Filamén kaca dipintal kana benang, teras lawon fiberglass tiasa dianyam dina alat tenun.Kusabab filamén kaca téh jadi ipis, beungeut per Unit massa pisan aktif, jadi résistansi diréduksi.Ibarat ngalebur kawat tambaga ipis ku lilin, tapi gelasna teu kaduruk.

lawon karbon
lawon fiberglass mangrupakeun bahan pikeun nyieun produk fiberglass.Kanyataanna, serat kaca mangrupakeun jenis plastik komposit, ngaliwatan téhnologi processing béda, ngagunakeun serat kaca jeung résin, agén curing, akselerator jeung bahan séjén pikeun curing.Kumaha upami lawon fiberglass ngahaja murag kana baju atanapi awak anjeun?Umum serat gelas monofilm diaméterna konvensional dina 9 ~ 13 microns luhur, handap 6 microns serat kaca floating, bisa langsung kana tube lung, bisa ngabalukarkeun kasakit engapan, jadi perhatian husus kudu dibayar ka, ayeuna ilahar diimpor handap 6 microns.Masker profésional kedah dianggo nalika operasi produksi.Éta tiasa diseuseup kana bayah upami kakeunaan rutin, nyababkeun pneumoconiosis.

Lamun awak geus glued kana serat kaca, kulit bakal itching sarta alérgi, tapi umumna moal aya tatu serius, nyandak sababaraha ubar anti alergi bakal rupa.


waktos pos: Nov-08-2022