Naon ciri tina lawon fiberglass?

Kain serat kacadumasar kana lawon anyaman serat kaca, nu geus coated ku polimér anti - emulsion soaking.Serat kaca bolong lawon utamana alkali tahan kaca serat bolong lawon, nu dijieunna tina medium alkali bébas benang serat kaca.Janten naon ciri tina lawon fiberglass?Dinten ieu Xiaobian bakal ngabagikeun sareng anjeun karakteristik lawon serat gelas.

Fiberglass Butt Point 1: Stabil sacara kimiawi.lawon serat kaca boga résistansi korosi alus, résistansi alkali anak, résistansi asam, résistansi cai, résistansi erosi semén, sarta lalawanan korosi kimiawi lianna, dina kahirupan sapopoe salaku bahan tulangan témbok, produk semén bertulang sarta aplikasi sejenna.

7e3e6709c93d70cf1c55e0369b026708bba12b40.webp

Bute titik 2: kateguhan alus, teu gampang pikeun deformasi, résistansi dampak alus.Dina prosés aplikasi lawon serat kaca, éta kadang bakal deformasi kusabab tensile atanapi gravitasi dampak, tapi kusabab kateguhan alus na, éta bakal balik deui ka kaayaan aslina lamun eta geus subjected kana gaya dina rentang bearing, sarta pamakéan. efisiensi tinggi.

Kaca serat Bute titik tilu: kaca serat lawon mildew ogé bisa nyegah karuksakan serangga, loba bahan dipaké pikeun periode waktu, lamun paduli faktor lingkungan bakal gampang kapang jeung serangga, sarta lawon serat kaca kusabab kualitas bahan na nyaeta hadé, teu gampang kapang jeung serangga, jadi kasadiaan na oge kacida gedéna.

serat kaca karbon

Karakteristik orat butt titik opat: pencegahan seuneu sareng insulasi, supadoslawon fiberglassmindeng dipaké salaku bahan fireproof pikeun nyieun parabot fireproof, di sababaraha tempat konstruksi kalawan lawon fiberglass bisa ngurangan loba resiko kaamanan.

https://www.heatresistcloth.com/

 


waktos pos: Nov-28-2022