Tianjin Cheng Yang Produk Panas tina Kain S Fiberglass Dilapis

silicon fiberglass fabric01

Lawon silikon disebut ogé gél silika lawon, gél silika saatos suhu tinggi vulkanisasi panas didamel ku résidén asam sareng alkali, résistansi abrasi, résistansi suhu luhur sareng handap, résistansi korosi nyaéta salah sahiji aplikasi dina pepelakan kimia, kilang minyak, palabuhan sareng ngangkut, otomotif, médis, cai panas industri sareng tabung silikon diving uap, tuangeun, sareng industri sanésna, khususna jenis karét silikon kualitas luhur salaku bahan baku pikeun nahan tekanan tinggi tina tabung silikon tegangan tinggi tingkat tinggi.
Tabung gél silika tahan tekanan multilayer tahan tekanan diwangun ku lapisan karét jero, lapisan penguatan serat kepang sareng lapisan karét luar. Lapisan karét jero mangrupikeun lapisan jero, sareng lapisan karét luar dibungkus ku lapisan penguatan serat kepang.
Selang karét anu didamel tina kaén nganggo gél silika ngagaduhan kaunggulan umur palayanan panjang sareng tekanan ageung. Éta tiasa tahan tekanan tina 1MPa-10MPa, anu 3-5 kali langkung luhur tibatan selang karét tekanan tinggi biasa. Éta ngagaduhan kaunggulan anu jelas dina panangtayungan lingkungan.
Kaén gél silika didamel tina kaén serat gelas salaku kaén dasar ku pelapis atanapi kalénder. Éta didamel tina tahan suhu tinggi, anticorrosive sareng kakuatan lawon serat kaca anu luhur ku kalénder karét silikon organik atanapi impregnating. Mangrupikeun produk bahan komposit énggal kalayan performa tinggi sareng seueur PENGGUNAAN.

Pamakéan Sapopoé:
1. Isolasi listrik: lawon silikon ngagaduhan peunteun insulasi listrik anu langkung luhur, tiasa nahan beban tegangan tinggi, tiasa dijantenkeun kaén insulasi, panangan sareng produk sanés.
2. non-logam kompensator, lawon silikon dipaké salaku alat ngahubungkeun fléksibel tina pipa, karét silikon dilapis bahan serat serat mémbran bahan salaku bahan dasar tina gabungan ékspansi fléksibel. Éta tiasa ngabéréskeun panas anu panas nyusut tiis kana karuksakan pipa, lawon silikon sareng tahan tinggi kana suhu luhur, anticorrosion, tahan sepuh, élastisitas anu hadé sareng kalenturan, tiasa seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, semén, énergi sareng bidang sanésna.
3. Anticorrosion: Karét silikon dilapis lawon serat gelas tiasa dianggo salaku lapisan anticorrosion internal sareng éksternal pikeun pipa, kalayan kinerja anticorrosion anu hadé sareng kakuatan anu luhur. Mangrupikeun bahan anticorrosion idéal.
4. Widang sanésna: karét silikon dilapis serat pilem bahan struktural bahan tiasa dianggo dina ngawangun bahan panyegelan, sabuk conveyor anticorrosive suhu luhur, bahan kemasan sareng lapangan sanésna.
Kaén gél silika ogé dibagi kana kaén gél silika hiji sisi sareng kaén gél silika dua sisi, salian ti éta, aya lawon gél silika anu nyéhatkeun suhu luhur sareng lawon gél silika suhu kamar.
Warna lawon gél silika anu biasa nyaéta vermilion, abu biru, hideung, bodas, sareng warna sanésna ogé tiasa disaluyukeun.


Pos waktos: Aug-03-2020