lawon fireproof husus pikeun las listrik

Pabrik boronganlawon serat kacamangrupakeun jenis bahan nonmetallic anorganik kalawan kinerja alus teuing, rupa-rupa kaunggulan anu insulasi alus, résistansi panas kuat, résistansi korosi alus, pabrik non-anyaman borongan, kakuatan mékanis tinggi, tapi disadvantage nyaeta regas, lalawanan maké goréng.Bubuka panyalindungan kaca serat grid cai jeung kinerja pelestarian panas dina pamakéan lawon, sajaba pamakéan kelamin pikeun lawon, aya ogé indikator pohara penting nyaéta pelestarian panas sarta fungsi waterproof, urang terang yen ayeuna badag- infrastruktur urban skala réa patempatan industri wangunan geus jadi incandescent, sarta aplikasi lawon jadi leuwih éksténsif.

Kain Kaca Silikon

Kumaha gancang mantuan konsumén milihlawon fiberglass silikon: 1. Panggihan naon sarat pikeun lawon palapis karét silicone, kayaning panjang, warna, rubak, ketebalan 2. Milih lawon silika gél ningali naha beungeut téh lemes, bintik, gelembung 3. permukaan palapis: lem single-sided, ganda - lem sisi.Silika gél coated lawon serat kaca nyaéta lawon serat kaca salaku bahan dasar, karét silicone dina cara palapis atawa calendering, merata coated dina lawon serat kaca.Silika gél coated lawon serat kaca teu ngan boga ciri résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi na euweuh durukan serat kaca, tapi ogé boga kinerja processing mékanis alus teuing, résistansi cuaca, stabilitas kimiawi jeung ékonomi karét silicone.Ku alatan éta, silika gél coated lawon serat kaca salaku bahan insulasi termal leuwih ilahar dipake loba dipaké dina sagala rupa widang industri produksi.

Silicone Fiberglass lawon

https://www.heatresistcloth.com/silicon-coated-fiberglass-fabric/

 

 


waktos pos: Oct-31-2022