Kain serat kaca nganggo kaen serat kaca hargana sabaraha?

lawon fiberglass pasti aneh ka anjeun, kanyataanna, éta jenis bahan wangunan mindeng dipaké dina hiasan wangunan, Hayu urang diajar ngeunaan pamakéan lawon fiberglass jeung harga lawon fiberglass.

Mangpaat tinalawon serat kaca:

1, lawon serat kaca loba dipaké dina strengthening témbok, (jero) insulasi témbok exterior, hateup waterproof jeung aspék séjén, ogé bisa dipaké dina semén, plastik, aspal, marmer, Mosaic jeung data témbok lianna strengthening, nyaéta pangwangunan karya. data rékayasa dipikaresep.

2. lawon serat kaca muterkeun hiji peran perencanaan penting dina sistem insulasi, sarta hal anu penting pikeun nyegah gestate of sela.Kusabab lalawanan asam exquisite sarta fungsi alkali jeung kakuatan tensile tinggi bujur na weft, éta bisa nyieun stress sistem insulasi témbok éksternal simetris jeung slack.Ngahalangan deformasi tina sakabeh rencana insulasi dibentuk ku sambel jeung knead gaya éksternal, sarta boga pangaruh lemes "baja bar".

3, GRC komposit dewan insulasi lawon grid husus pikeun nampa GRC na polystyrene komposit, GRC dewan insulasi komposit, dipaké pikeun konstruksi umum jeung konstruksi padumukan insulasi témbok éksternal.Insulasi komposit disusun dina témbok exterior gaduh dua rencana sareng rencana dasar, témbok komposit saatos tungtung siklus garing sareng baseuh henteu sami, témbok datar, teu aya retakan, teu aya "jembatan panas" sareng "sasak tiis. ” tanda, ku kituna pangaruh insulasi tina rencana amplop wangunan ngahontal JGJ26-95 "Spesifikasi program hemat energi konstruksi sipil".

4, serat kaca tahan alkali kuat low alkalinity semén (GRC) jeung polystyrene komposit dijieunna tina GRC dewan insulasi komposit, dipaké pikeun insulasi témbok éksternal, insulasi komposisi témbok komposit, ku kituna pangwangunan rencana dipager.

Kain serat kaca harga:

Ayeuna aya rupa-rupa lawon serat kaca dina pasaran.Hargana beda-beda dumasar kana spésifikasi sareng kagunaan.Hargana beda-beda ti sababaraha sén nepi ka puluhan yuan, sareng harga lawon serat kaca nyaéta 1.3-3.8 yuan per méter.Upami anjeun hoyong terang inpormasi anu paling akurat, atanapi nyarankeun yén anjeun angkat ka lembaga lokal pikeun konsultasi harga khusus, anggaran anu lumayan.

https://www.heatresistcloth.com/


waktos pos: Oct-25-2022