Perkenalan sareng fitur serat karbon

Kaén serat karbon ogé katelah lawon serat karbon, lawon serat karbon, lawon anyaman serat karbon, lawon prepreg serat karbon, lawon bertulang serat karbon, lawon serat karbon, tape serat karbon, lambar serat karbon (lawon prepreg), jst. Kain serat serat karbon nyaéta jenis produk serat serat karbon unidirectional, biasana didamel tina serat karbon 12K.

Sadia dina dua ketebalan: 0.111mm (200g) sareng 0.167mm (300g). Rupa-rupa lébar: 100mm, 150mm, 200mm, 300mm, 500mm sareng lébar khusus sanés anu diperyogikeun ku proyék. Kalayan ngembangkeun kontinyu industri CFRP, beuki seueur industri sareng perusahaan parantos ngalamar CFRP , sareng sababaraha perusahaan parantos lebet kana industri CFRP sareng dikembangkeun.

Lawon serat karbon dipaké pikeun struktur tarik, geser sareng nguatkeun seismik, lem mencelupkeun babarengan ngawangun sakumpulan bahan ieu sareng janten bahan komposit serat karbon, tiasa ngabentuk performa kaunggulan bahan bahan serat karbon pikeun ningkatkeun sistem, cocog pikeun gedong pamrosésan nganggo paningkatan beban, parobahan fungsi rékayasa, sepuh bahan, kelas kakuatan konkrit langkung handap tina nilai desain, perlakuan retakan struktur, perbaikan komponén jasa lingkungan anu parah sareng perlindungan rékayasa penguatan.

Fitur Produk ngédit
Kakuatan luhur, kapadetan leutik, ketebalan ipis, dasarna henteu ningkatkeun penguatan beurat maot sareng ukuran bagian. Hal ieu sacara lega dilarapkeun pikeun penguatan sareng perbaikan sababaraha jinis struktural sareng bentuk wangunan, Sasak sareng torowongan, penguatan aseismatik sareng penguatan struktural sendi. Pangwangunan anu merenah, henteu kedah pikeun mesin ageung sareng pakakasna, henteu operasi baseuh, henteu kedah seuneu, henteu peryogi fasilitas tempat tetep, kirang rohangan anu dikuasai ku pangwangunan nagara, épisiénsi konstruksi anu luhur. Kekiatan anu luhur, sabab henteu keyeng, cocog pisan pikeun lingkungan asam, alkali, uyah sareng korosi atmosfir.

Lawon serat karbon kinerja tinggi
Éta cocog pikeun nguatkeun sareng ngalereskeun sadaya jinis struktur, sapertos balok, piring, kolom, hateup truss, darmaga, sasak, laras, cangkang sareng saterasna. Éta cocog pikeun penguatan sareng penguatan seismik tina struktur beton, struktur batu sareng kai struktur dina rékayasa palabuhan, konservasi cai sareng rékayasa PLTA, khusus pikeun penguatan struktural kompléks permukaan melengkung sareng gabungan. Kakuatan beton dasar kedah henteu kirang ti C15. Suhu sakitar konstruksi kedah aya dina kisaran 5 ~ 35 ℃, sareng kalembaban relatif henteu kedah langkung ti 70%.


Pos waktos: Aug-03-2020